Vychází Arma 3 Apex, co nás v rozšíření čeká?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Arma 3 Apex, co nás v rozšíření čeká?

Vychází Arma 3 Apex, co nás v rozšíření čeká?

David Plecháček

David Plecháček

12. 7. 2016 11:53 1
Reklama

Po představení na letošní konferenci PC Gaming Show se milovníci válečných simulací začali obracet k tři roky starému dílu Arma 3, neboť právě v těchto dnech mělo nové rozšíření s podtitulem Apex vyjít. A opravdu. Arma 3 Apex je od včerejška k dispozici na Steamu.

Rovnou ve dvou edicích. Pokud původní hru nevlastníte, je pro vás připravena Arma 3 Apex Edition za 1699 korun, ale pokud jste v sérii matadoři a třetí díl vlastníte, připlatíte si jenom polovinu - 829 korun. Není to málo, ale Apex taky s málem nepřichází.

Rozšíření pošle vojáky na prosluněný ostrov Tanoa v Tichém oceánu. Ten svým nerostným bohatstvím láká nejednu zemi, a tak se o něj rozpoutá konflikt mezi organizacemi NATO a CSAT, přičemž se do hry přimíchá i tzv. Syndikát. Jedná se o zločineckou organizace složenou z místních gangů, které operují po celém ostrově, jehož rozloha přesahuje 100 km2.

Nový ostrov, který má být svým vzezřením úplně něčím novým, co jsme prozatím neviděli, je největším lákadlem celé hry. Bude jen na vás, zda se budete pohybovat většími městy nebo se budete krýt na plantážích s cukrovou třtinou. Do vínku vám velitelé na cestu zabalí nové zbraně, vybavení nebo i nová vozidla (mezi nimi nebude chybět ani vodní skútr a letadlo VTOL).

Pokud vás výše zmíněné neláká, i tak se vás tato novinka týká. Do hry spolu s vydáním Apexu míří i nový update, na jehož obsah se můžete podívat zde. A rovnou se mrkněte i na nový trailer. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama