Představuje se nová postava pro Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Představuje se nová postava pro Overwatch

Představuje se nová postava pro Overwatch

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 7. 2016 08:24
Reklama

Novou hrdinkou multiplayerové akce Overwatch od Blizzardu je Ana. Jde o podpůrnou sniperku, která se dovede pustit do nepřátel, ale současně účinně léčit své spolubojovníky. Původně se mělo za to, že jméno nové postavy bude Sombra.

Ana se ohání biotickou puškou, jejíž šipky doplní zdraví spoluhráči, ale pokud zasáhnout nepřítele, naopak jej zraňují. Kromě toho umí použít také uspávací šipku, která přivodí soupeři bezvědomí. V boji na kratší vzdálenost využije Ana granát, který podobně jako výše zmíněná puška současně léčí týmové kolegy a zraňuje oponenty. A pokud jde o její ultimátku, disponuje Ana schopností, která se jmenuje Nano Boost. S její pomocí obdaří vybraného kolegu z týmu superschopnostmi, díky nimž je rychlejší, odolnější a jeho útoky zesílí.

V akci představuje novou hrdinku dvojice videí přímo od Blizzardu. První se zaměřuje na její úlohu v týmu a schopnosti, druhé se pak soustředí na její životní příběh. Pokud hrajete Overwatch na PC, Anu už si můžete vyzkoušel v Public Testu, na oficiální vydání ale zatím čeká, takže konzolisté si prozatím musí na tuto postavu nechat zajít chuť. Samozřejmostí jsou také nové speciální skiny, díky nimž může Ana vypadat mladší nebo trochu jako Guardian z Destiny, hodnotí GameSpot.

Ana Amari je dvaadvacátou postavou v Overwatch a je matkou Pharah. Svým zmíněným uspávacím trikem dokonce dokáže přerušit ultimátku soupeře. Její zraňující síly zase zabrání tomu, aby mohl někdo její cíl léčit.

Původně se očekávalo, že se nová postava bude jmenovat Sombra, jejíž jméno se objevilo na několika místech ve hře a zmiňuje ji i Reaper. I když se ze support snipera nakonec vyklubala Ana, je možné, že Sombra bude další samostatnou postavou. Spekuluje se, že Sombra s mexickými kořeny (Amari má mít egyptské) by se mohla představit ještě tento měsíc na Comic-Conu v San Diegu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama