Šestý Hitmanův cíl zamířil do Sapienzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Šestý Hitmanův cíl zamířil do Sapienzy

Šestý Hitmanův cíl zamířil do Sapienzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

15. 7. 2016 15:34
Reklama

Dvakrát měř a jednou řež může být vaším úslovím na následujících pár hodin v italské Sapienze v podání epizodického Hitmana. IO Interactive podobu nového unikátního cíle naznačovali již minulý týden, „k mání“ je každopádně od dnešních dvou hodin až do pondělí téhož času a k dispozici je vám i nový trailer, který zákeřnost nového kontraktu představuje tváří v tvář.

Na místě je však množné číslo – cíle jsou totiž dva, nachlup stejné, nicméně pouze jeden je ten správný. Jedná se o bratry Dylana a Gonzalese Nevaehovi, miliardáře, kteří svoji kariéru postavili na obchodu s drogami. Háček ovšem tkví v tom, že zemřít musí pouze Dylan, Gonzales se nesmí o riziku ani dozvědět, jinak je kontrakt označen jako nepovedený a druhá příležitost se již nikdy podruhé nenaskytne. Pravidla tedy zůstávají stejná.

Jak vidno, důležitost tkví v těch nejtitěrnějších detailech a za pozornost tedy jistě stojí fakt, že ten správný cíl si nedávno koupil unikátní hodinky. Pokud se tedy ke svému cíli dostanete blíže, máte vyhráno. Tedy alespoň částečně. Hlavní je nevzbudit jakoukoli pozornost. Další pomoc vám následně může zprostředkovat nová doprovodná aplikace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama