Čtvrté DLC Battlefrontu bude podle Rogue One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Čtvrté DLC Battlefrontu bude podle Rogue One

Čtvrté DLC Battlefrontu bude podle Rogue One

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 7. 2016 09:39 4
Reklama

Zatímco informace a detaily na konto třetího placeného rozšíření pro Star Wars Battlefront už se nám sešly v takovém množství, že začínáme mít o obsahu Death Star velmi jasnou představu, to čtvrté až dosud lidé z EA ani DICE nijak nekomentovali. Hojně se ale spekulovalo, že by jeho obsah mohl být založen na filmu Rogue One: Star Wars Story, který přijde do kin letos v prosinci. A víte co? Tento předpoklad se naplnil.

Expanze se bude jmenovat Rogue One: Scarif a odhalil ji design director Battlefrontu Niklas Fegraeus. Rozšíření by mělo vyjít letos před Vánoci, takže zřejmě do kin doprovodí snímek Rogue One, podobně jako když loni v prosinci vyšlo DLC Battle Of Jakku, které předcházelo událostem sedmé epizody s podtitulem Síla se probouzí. Toto rozšíření bylo ovšem ještě zdarma k dispozici všem hráčům.

Hratelnou postavou ve čtvrté expanzi bude členka Aliance pro obnovu republiky Jyn Erso, kterou ve filmu Rogue One hraje Felicity Jones. (pozor, možný spoiler!) Ta má během Galaktické občanské války podle Czech Star Wars Wiki sehrát klíčovou roli při kradení plánů první Hvězdy smrti. V DLC se objeví i Orson Krennic, který hájí opačnou stranu barikády, a ve filmu si tuto roli střihne Ben Mendelsohn.

Rozšíření nás zavede na tropickou planetu Scarif, kterou je možné vidět na nejnovějších záběrech z filmu a také plakátu. Pokud vás zajímaví informace o podzimní expanzi Death Star a jejích hrdinech, určitě zabruste do další novinky.

Film Rogue One: Star Wars Story má českou a slovenskou premiéru 15. prosince. Do amerických kin přijde o den později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama