Na podzim vyjde další rozšíření pro SWTOR
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na podzim vyjde další rozšíření pro SWTOR

Na podzim vyjde další rozšíření pro SWTOR

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 7. 2016 12:40 3
Reklama

Hráči MMORPG Star Wars: The Old Republic od studia BioWare a EA se mohou těšit na novou expanzi. K pátým narozeninám vývojáři fanouškům nadělí rozšíření nazvané Knights of the Eternal Throne.

O novince nejsou zatím k dispozici skoro žádné informace, ale autoři slibují více filmového vyprávění v duchu předchozího rozšíření Knights of the Fallen Empire, které vyšlo loni v říjnu. Lákají také na nové herní mechanismy, ale to je víceméně vše, co o DLC víme. V každém případě by mělo jít o jeden z dosud největších obsahových updatů v historii hry. Pokud nechcete přijít o žádné novinky na konto Knights of the Eternal Throne, můžete se už nyní přihlásit k odběru zpráv na zvláštní stránce.

Při příležitosti nadcházejících pátých narozenin se vývojáři pochlubili rovněž novým vzpomínkových videem a podělili se také o zajímavé statistiky, které můžete detailně prozkoumat na speciální stránce věnované blížícímu se výročí.

MMO Star Wars: The Old Republic vyšlo v prosinci 2011 a od té doby se dočkalo rozšíření Rise of the Hutt Cartel, Galactic Starfighter, Galactic Strongholds, Shadow of Revan a již zmíněných Knights of the Fallen Empire. V listopadu 2012 přešla hra z klasického předplatného na volitelný free-to-play model.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama