Atmosféra Prahy na koncept artech Deus Ex
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Atmosféra Prahy na koncept artech Deus Ex

Atmosféra Prahy na koncept artech Deus Ex

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 7. 2016 12:56
Reklama

Deus Ex: Mankind Divided vychází už příští měsíc a jestli nás na něm něco láká kromě samotné hratelnosti, pak je to velmi zdařilé výtvarné pojetí a hlavně zobrazení matičky Prahy, která si po delší době zase střihne nějakou roli v herním světě.

Do rukou se nám dostala sbírka nových artworků, které si jednak z větší části svou působivou podobou zaslouží místo tapety na vaší ploše, za druhé obsahují různé detaily světa, ve kterém se budete v rámci Mankind Divided pohybovat. Určitě vás tedy zaujme divadlo, které hraje Čapkův R. U. R., nádraží Ruzika nebo záběry z tržiště v Golem City – ghetta ve staré židovské čtvrti, které znovu plní svůj původní účel, jen tentokrát se v něm ukrývají modifikovaní občané.

Praha má být obecně stylizována jako centrum xenofobie vůči augmentovaným jedincům. I proto se zdejší policejní jednotky podobají spíše po zuby ozbrojeným vojákům budoucnosti. Adam Jensen, hlavní protagonista hry, po příjezdu do Prahy přežije teroristický útok na nádraží a následně se pouští do svého vyšetřování. Autoři slibují, že lokace budou mnohem detailnější, než tomu bylo dříve, a Detroit či Šanghaj z minulého dílu budou pouze střípkem toho, co nabídne Praha a Dubaj. Prohlédněte si naši galerii a dejte nám vědět, jak moc se na virtuální výlet do Prahy těšíte.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama