Aztékové míří do Civilizace VI
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aztékové míří do Civilizace VI

Aztékové míří do Civilizace VI

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2016 13:31 3
Reklama

Firaxis po Japoncích a Egypťanech odhalují další národ Civilizace VI, má to však háček – k dnes představeným Aztékům se dostanou pouze hráči štědří a hbití, neboť se bude v první fázi jednat pouze o bonus pro předobjednávky hry. Ostatní hráči ovšem zcela zkrátka nepřijdou a dostanou se k nim také, dojde k tomu ale až tři měsíce po vydání hry.

Azétky každopádně za ovládnutím světa povede Montezuma, který se v historii proslavil velkým rozvojem svého národa a jak napovídá přiložený obrázek i video, tak chybět mu k ruce samozřejmě nesmí ani bonusy v podobě unikátní jednotky, budovy i divu světa.

Aztékové míří do Civilizace VI
i Zdroj: Hrej.cz

Unikátní jednotkou jsou Eagle Warriors, jejichž specialita tkví v unášení cizích vojáků a v jejich konverzi na stavitele (o jejichž pozměněné funkci jsme již psali). Do opačného konce spektra lidské činnosti pak zapadá unikátní budova – Tlachtli, jež slouží ke sportu a k zábavě a která umí poskytovat pár drobných výhod, stejně jako aztécký div – typická terasovitá pyramida jménem Huey Teocalli.

Ujít si tedy nenechte přiložené video, jež láká k brzké předobjednávce hry. V té se budete moci pokusit o nadvládu nad světem již 21. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama