Po úspěchu Machinaria je Samorost 3 ve slevě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Po úspěchu Machinaria je Samorost 3 ve slevě

Po úspěchu Machinaria je Samorost 3 ve slevě

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 7. 2016 15:02
Reklama

Vynikající klasická adventura Machinarium od českého studia Amanita Design se už může pochlubit čtyřmi miliony prodaných kopií, jak jsme psali dnes dopoledne. Což je na nezávislou hru tohoto druhu úctyhodné číslo. Nejnovější titul od stejných autorů se shodou okolností ve stejnou chvíli objevuje v zajímavé slevové akci.

Machinarium vyšlo poprvé v říjnu 2009, dočkalo se mnoha ocenění a zaslouženě se probojovalo na další platformy. Od té doby však studio Jakuba Dvorského nijak nezahálelo a na úspěch robotického dobrodružství navázalo hrami jako Botanicula nebo Samorost 3. Pokud byste chtěli promluvit i do jejich statistik, máte jedinečnou příležitost.

V tuto chvíli už vývojáři z Amanita Design pracují na hře Chuchel od autora Botaniculy. Jestliže jste si ovšem stále neudělali čas na poslední vydaný projekt studia, můžete tak učinit právě teď a ještě nějakou korunu ušetřit. Samorost 3 se začal prodávat digitální cestou na Alza.cz za 399 korun, tedy o poznání levněji než na Steamu, kde za hru zaplatíte 20 eur, tedy v přepočtu asi 540 korun.

V recenzi na Hrej.cz obdržel Samorost 3 absolutní hodnocení a Lukáš Kunce o hře mimo jiné napsal: “Nadpozemská krása. Samorost 3 překračuje všechny žánrové preference a zaryje se pod kůži všem, kdo se neštítí umění.” Postěžoval si jen na slabší závěr této jedinečné audiovizuální pohádky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama