V Overwatch se objevila nová postava
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Overwatch se objevila nová postava

V Overwatch se objevila nová postava

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

22. 7. 2016 09:47
Reklama

Konzolové verze Overwatch se dočkaly nového patche, který se nejen věnuje opravám a další optimalizaci hry, ale který navíc přidává do hry i novou postavu. Blizzard tím srovnává konzolové verze a tu pro PC, kde se z nové postavy hráči mohou již pár dnů těšit.

Tou je podpůrná třída a sniperka jménem Ana. Vedle přidání té pak Blizzard také nadále sáhnul na postavy stávající upravil tak například poškození palebných věží postav Torbjörna a Symmetry a nadále pozměnil statistiky postav Zenyatty a D.va.

Právě vyléčené jednotky dostanou bonus k dodatečnému léčení a ty nepřátelské pak v okamžicích po útoků naopak léčené nemohou být vůbec.

Každopádně co se Any týče, tak ta se řadí mezi zakladatele jednotek Overwatch a hlásí se po letech zpět do služby. Mezi její speciality patří umění z povzdáli škodit i pomáhat zároveň – její puška i granáty umí totiž zraňovat nepřátele a léčit spolubojovníky. Obojí má navíc delší účinek – právě vyléčené přátelské jednotky dostanou bonus k dodatečnému léčení a ty nepřátelské pak v okamžicích po útoků naopak léčené nemohou být vůbec. Hlavní schopností Any je přitom rovněž podpora jedné ze přátelských jednotek. Té Ana propůjčí vyšší rychlost, poškození i odolnost vůči útokům.

Ana je dostupná již nyní, bezprostředně po vydání sice způsobovala v konzolových edicích nějaké problémy, tyto porodní bolesti by však již měly být vyřešeny. Bližší informace včetně velmi krátkých videí si můžete prohlédnout na stránkách hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama