Trailer Halo Wars 2 se věnuje příběhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer Halo Wars 2 se věnuje příběhu

Trailer Halo Wars 2 se věnuje příběhu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 7. 2016 07:00 1
Reklama

Studio 343 Industries vypouští do světa komentovanou CGI ukázku Halo Wars 2 a s pomocí té se dozvídáme řadu novinek z hlediska příběhu hry. Ten naváže na vyprávění první hry 28 let poté, kdy se křižník Spirit of Fire dostal k neznámé bázi, fanoušci série ji však jistě na první pohled identifikují.

Co se za ty dlouhé tři dekády odehrálo, to zprvu neví nikdo, jisté však je, že tato báze je až na jednu vystrašenou UI celkem osamocená. Co se odehrálo tedy zatím nevíme jistě, co ale víme je, že s pomocí této nové umělé inteligenci chtějí 343 Industries ukázat jiný pohled na UI ve světě Halo. Isabelle je naivní, nerozumí válce a je ustrašená, ví však, že za rohem číhá nebezpečí.

A to také ve videu záhy zjistí i nepočetná jednotka Spartanů, jež narazí na nečekaného nepřítele. Tím je antagonista hry, brute Atriox. Ten sice má v ruce obří kladivo a ohání se jím obrovskou silou, jeho nejsilnější stránka však tkví jinde – poněkud překvapivě v jeho inteligenci. Atriox je tedy atypický Brute, který se vyznačuje nebezpečnostní skrze vlastní inteligenci a kterému budou moci hráči vyčinit již 21. února. Tehdy hra dorazí na PC a na Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama