CoD: IW představuje členy vaší jednotky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: IW představuje členy vaší jednotky

CoD: IW představuje členy vaší jednotky

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 7. 2016 14:28 4
Reklama

O tom, že hlavním záporákem nového Call of Duty bude Kit Harrington, známý z role Jona Snow ze seriálu Game of Thrones, už víme. Kdo ale bude stát na vaší straně? A budou používat stejné množství vlasových produktů jako Harrington?

Na letošním Comic Conu v San Diegu se autoři z Infinity Ward pochlubili ansámblem, se kterým projdete třeba samotným peklem, jen abyste zatopili nepříteli v mezihvězdných dálavách. Obličeje těchto reků naleznete v naší galerii, pojďme si ale něco říct k nim samotným.

Nick Reyes, alias hlavní postava celého vyprávění, je příslušníkem speciálních jednotek a nadto mu bylo svěřeno velení vesmírné lodi Retribution. Jeho bývalá parťačka Nora Salter je nyní jeho podřízenou, ale nenechte se zmýlit, podobně divokou kočičku je velmi těžké zkrotit. Třetím členem party je robot Ethan a skupinu uzavírá Omar, loajální a poslušný voják, který ale nemá přílišnou radost z nedávného zapojení robotů do ozbrojených střetů, což vede ke třenicím mezi ním a Ethanem. Jak vidíte, vaše družstvo je po stránce politické korektnosti a rasové/genderové vyváženosti velmi kvalitně sestaveno.

Kromě představení hrdinných bijců se na Comic Conu objevilo i nové video, předvádějící jednu z příběhových cutscén. K té přistupujte jen s největší obezřetností, abyste se vyhnuli potenciálním spoilerům, přeci jen vám nechceme jistě poutavý a neotřelý příběh nového Call of Duty takhle zbůhdarma pokazit. Z videa je ovšem patrné, že by autoři tentokrát mohli zahrát na trochu vážnější notu. Uvidíme v listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama