Modifikace vám udělá ze Zaklínače Dark Souls
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Modifikace vám udělá ze Zaklínače Dark Souls

Modifikace vám udělá ze Zaklínače Dark Souls

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 7. 2016 10:05 19
Reklama

Včera jsme vás informovali o modifikaci pro Zaklínače 3, který vám umožní užít si cestování a zkoumání okolí přímo Geraltovýma očima. Dnes tu máme další fanouškovskou úpravu oblíbeného RPG, která ale není zdaleka tak přívětivá.

Witcher 3 Enhanced Edition Mod je dílem hráče s přezdívkou Reaperrz a jeho cílem je vám ze hry udělat pořádnou výzvu. Na webu NexusMods se autor chlubí, že jeho práce prakticky kompletně překopává veškeré elementy hratelnosti Zaklínače 3. Přidává nové skilly, schopnosti a zároveň mění zaběhlé aspekty.

Změnou prošelo poškození, úhybné manévry, parírování a protiúdery, zkrátka kompletní bojový systém. Mod přidává i nějaké nové lektvary, runy a umožňuje tvorbu nových buildů pro Geralta v souvislosti s novými kombinacemi a synergiemi.

V boji bude důležité, kolik harampádí sebou taháte, protože váha ovlivní vaši pohyblivost. Lektvary už nebudete moci hltat okamžitě po stisknutí tlačítka a stejně tak i aplikace olejů na vaše ostří nebude automatická. Ze hry se tak stane mnohem náročnější a taktičtější záležitost, ve které každý souboj bude potenciálně smrtelný. Ne nadarmo je mod často přirovnáván k sérii Dark Souls a někteří fanoušci na fórech z kombinace Zaklínače a japonského akčního RPG vyloženě vrní blahem. Pokud chcete  rozšířit jejich řady, stáhněte si mod z této stránky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama