Filmové Uncharted má nového scénáristu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmové Uncharted má nového scénáristu

Filmové Uncharted má nového scénáristu

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 7. 2016 10:36 6
Reklama

Film s licencí herní série Uncharted už se řadu let převaluje v produkčním pekle a naposledy jsme vás v jeho souvislosti informovali o názoru dabéra Nolana Northa, kdo by se měl stát tváří hlavní postavy Nathana Drakea. Že ale celý projekt pořád žije, nyní potvrzuje zpráva, že se k jeho tvorbě přidává nový scénárista.

Sony na tuto pozici najala Joea Carnahana, kterého můžete znát jako scénáristu a režiséra filmové adaptace slavného seriálu A-Team a několika dalších, o něco méně známých projektů. V současné době ale pracuje na třetím díle akční komedie Mizerové, právě na pozici režiséra. V interview pro magazín Variety se Carnahan přiznal, že by rád řídil i natáčení filmu Uncharted, ale kvůli svým závazkům jinde je to pro něj časově nemožné. Zároveň se vyznal i ze své lásky a archeologii, díky které je pro něj práce na příběhu Nathana Drakea splněným snem:

„Archeologie mě vždy fascinovala. Zvlášť když třeba jdete dnes do muzea a můžete si jen představovat, jak se tam některé exponáty vůbec dostaly. Navíc je značka Uncharted tak oblíbená, že se podobná nabídka nedala odmítnout.“ Film Uncharted vzniká v koprodukci mezi Arad a Atlas Entertainment a mezi producenty se řadí jména jako Charles Roven, Avi Arad nebo Alex Gartner, kteří mají mnoho zkušeností s komiksovými filmy i akčním žánrem obecně. Zároveň na celý projekt dohlíží zástupce Sony Jonathan Kadin.

Uncharted patří k nejpopulárnějším značkám, které se na PlayStation kdy objevily. Čtvrtý díl, který vyšel letos v květnu, je momentálně nejprodávanější hrou letošního roku na PlayStation a pro mnohé bude i žhavým kandidátem na hru roku. Nolan North by v hlavní roli filmové adaptace rád viděl Chrise Pratta, kdo vy se v kůži Nathana Drakea líbil vám?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama