Plošinovka Inside vyjde na PS4 už v srpnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Plošinovka Inside vyjde na PS4 už v srpnu

Plošinovka Inside vyjde na PS4 už v srpnu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 8. 2016 10:40 8
Reklama

Výborně hodnocenou logickou plošinovku Inside od dánských vývojářů ze studia Playdead si v tuto chvíli zahrajete jen na PC a Xboxu One. Druhý titul od autorů Limba ale byl od počátku dáván do souvislosti s možnou verzí pro konzoli PlayStation 4. A její oznámení je očividně na spadnutí.

AKTUALIZACE

Tak to byla rychlost. Jen několika málo hodin po odhalení trofejí (viz níže) se ukazuje, že časová exkluzivita Inside pro PC a Xbox One bude kratší, než jsme se domnívali. Důvěryhodný zdroj prozradil webu VG247, že novinka od studia Playdead vyjde na PS4 už koncem srpna. Cena ani podrobnosti zatím nejsou známé.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Trofeje z Inside slibují verzi pro PS4

Opakuje se situace jako u Limba. Vývojáři dali opakovaně najevo, že by si přirozeně přáli, aby si Inside časem zahrálo maximum možných hráčů. A verze pro PS4 je možná blíže, než jsme až dosud doufali. Hra se totiž objevila v databázi trofejí webu Exophase.com, který se v minulosti opakovaně ukázal být spolehlivým zdrojem, pokud jde o úniky neoznámených titulů.

Měsíc po vydání originálu nám sice nic nenapovídá, kdy přesně by se mohl na konzoli od Sony Inside objevit, ale vydání by nemuselo být daleko. A pokud byste se chtěli zeptat: Ne, Inside nebude mít na PS4 platinu. Magazín VideoGamer.com připomíná, že ze stejného zdroje jsme se v minulosti dozvěděli o řadě her před jejich oficiálním oznámením. Byly mezi nimi PS4 verze her Dead Rising, Heavy Rain, Beyond: Two Souls nebo South Park: The Stick of Truth. Kromě toho Exophase.com slibuje i port Ape Escape 2 z PS2 na PS4.

V recenzi na Hrej.cz obdržela hra absolutní hodnocení a Jarda o ní mimo jiné napsal: “Ať už si o Inside myslíte cokoliv, výsledek vás s největší pravděpodobností překvapí, občas až dovede v úžas. Pokud právě toto na hrách oceňujete, může se jednat o žhavého kandidáta na váš titul roku.”

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama