Overwatch čeká olympijský update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Overwatch čeká olympijský update

Overwatch čeká olympijský update

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

2. 8. 2016 14:04 2
Reklama

Vývojáři z Blizzardu se rozhodli obohatit Overwatch o nové lootboxy s tematikou blížících se olympijských her, čímž navazují na speciální balíčky, které obdrželi významní let’s playeři a streameři.

Začneme-li od zmiňovaných dárků, které putovaly majitelům velkých video kanálů, jednalo se o samolepky a plakáty, na nichž jsou vyobrazeny jednotlivé postavy ze hry ve sportovních situacích. Těžko soudit, kde podobné intence vývojářů z Blizzardu pramení, faktem ale zůstává, že se největší sportovní svátek roku bude slavit i virtuálně.

Vše proběhne prostřednictvím lootboxů, které budou „padat“ úplně stejně, jako ty obyčejné. Samozřejmě platí, že si je také můžete koupit za reálné peníze, nebude je však možné směnit za kredity, které obdržíte při případné duplikaci předmětů, které již vlastníte.

Obsahem pak bude dohoromady 90 speciálních skinů, hlášek, vítězných póz, ikonek nebo úvodní filmečků, které budete moci získat až do ranních hodin 23. srpna. Poté přestane být nabídka aktivní a svět se zase vrátí do normálu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama