Nová třída WoW se představuje videem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová třída WoW se představuje videem

Nová třída WoW se představuje videem

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 8. 2016 06:42 10
Reklama

Blizzard nový datadisk pro World of Warcraft poprvé představil v létě před rokem a vyjít by měl již 30. srpna s tím, že ti, kdo si hru ještě stihnou předobjednat (třeba na stránkách hry), se předem dočkají nové hratelné třídy. A právě té se také věnuje nové video ze hry.

To je komentovanou ukázkou toho, co nová třída Demon Huntera nabízí. O proslov se přitom postarala dvojice designérů hry, Eric Maloof a Graham Berger. Ti tak v pár minutách záběrů zmiňují, čím vším je nový hrdina výjimečný a čím je také speciální. Novinek je spousta a krom zajímavého příběhového pozadí (Demon Hunter se cvičil u samotného Illidana Stormrage) se hráči dočkají například dvojí možnosti vývoje postavy. Dvě větve možného vývoje nesou názvy Havoc a Vengeance a jsou rozdílné v tom, že první zmiňovaná je především o silném útoku, zatímco ta druhá je naopak o obraně, a to i pro členy party daného hráče.

Zajímavé je nadále i to, že Demon Hunter v sobě potlačuje hodně hněvu a energie vzniklé zápasem se svojí mocí. Tento vnitřní boj pak nová postava navenek ventiluje například bleskovými možnostmi pohybu nebo (pochopitelně) zničujícími útoky. Inu, posuďte sami, Legion je za dveřmi a spolu s tím i samotný Demon Hunter.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama