Nejlépe prodávaná hra generace je Black Ops 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nejlépe prodávaná hra generace je Black Ops 3

Nejlépe prodávaná hra generace je Black Ops 3

David Plecháček

David Plecháček

9. 8. 2016 08:59 3
Reklama

Kdyby se vám zdálo, že o finančních výsledcích píšeme nějak často, máte pravdu. Ale však už víte jak to je - před měsícem skončil první kvartál fiskálního roku, 30 dní na zpracování je více než velkorysá doba, a další společností, která všechna data přechroustala, je Activision. Activisionu se dařilo, dařilo se totiž Call of Duty: Black Ops III.

Black Ops III je podle Activisionu nejlépe prodávanou hrou současné generace. Dokládají to data společností NPD Group a Gfk Chart-Track. Jak připomíná magazín GameSpot, leccos tomu nasvědčovalo: například to, že i když hra vyšla v listopadu, stala se nejlépe prodávanou hrou roku 2015.

Tím pádem nový díl od Treyarchu překonal i rekordy dílu minulého- totiž Advanced Warfare od Sledgehammeru - a to samozřejmě co se týče prodejů samotné hry, ale i prodejů in-game obsahu (dvojnásobně) nebo počtu měsíčně aktivních uživatelů. I z toho hlediska Activision vykázal větší příjmy než ve stejném období o rok dříve.

Tím však vyvstává nová otázka - co na to Infinity Ward a jejich Infinite Warfare? Už s předstihem můžeme říct, že tento díl zaznamenal rapidní nárůst zájmu o sběratelské edice, neboť se v nich bude nacházet remaster původního, dosud oblíbeného dílu Modern Warfare od stejných vývojářů. Přesto jsme k překonání rekordu skeptičtí, neboť Infinite Warfare bude mít zvučnou konkurenci. Battlefield 1 a Titanfall 2 od EA. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama