Vrátí se v Resident Evil 7 obchodník ze čtyřky?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vrátí se v Resident Evil 7 obchodník ze čtyřky?

Vrátí se v Resident Evil 7 obchodník ze čtyřky?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 8. 2016 13:52 2
Reklama

V souvislosti s novým dílem série Resident Evil se hodně mluví o tom, nakolik se ještě bude sedmička podobat původním hrám, když autoři prostřednictvím E3 dema představili značně odlišný přístup k celé látce. Minimálně v jednom bodě bude ale novinka stoprocentně autentická a věrná originálu.

Řeč je o zelených léčivých bylinách, s jejichž pomocí hlavní postavy v sérii Resident Evil tradičně doplňují své zdraví. Ti, kteří se přihlásili k odběru novinek ohledně hry Resident Evil 7: Biohazard, obdrželi newsletter představující léčivé prostředky. Mezi nimi se ale objevila také mince, která by podle mnoha ohlasů mohla naznačovat, že se v sedmičce vrátí obchodník - kultovní postava ze čtvrtého dílu, která vám během vašeho putování umožnila za úplatu doplňovat zásoby a naopak se výhodně zbavit nepotřebných věcí. Oficiálně však tuto domněnku Capcom nepotvrdil.

Novinka navazuje na události šestého díla a autoři slibují, že i když nebude postrádat akci a zbraně, má jí o návrat k hororovým kořenům. Celou hrou půjde projít od A do Z s využitím headsetu PlayStation VR. A když už je řeč o virtuální realitě, musíme vás rozhodně upozornit rovněž na video, které se objevilo na oficiálním kanálu Resident Evil na YouTube. To konečně v pořádné kvalitě předvádí některé střípky z loňského technického dema Kitchen, které Capcom prezentoval za zavřenými dveřmi. A nechybí pochopitelně ani reakce vyjukaných hráčů.

První záběry z Kitchen se přitom s ročním odstupem objevily na internetu až teprve nedávno. Pořídil je některý z návštěvníků Comic-Conu v San Diegu, ale měly velmi špatnou kvalitu. Více podrobností o prototypu a jeho smyslu najdete ve starší novince.

Resident Evil 7: Biohazard vychází na PC, PS4 a Xboxu One 24. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama