Trailer láká na remaster BioShocku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Trailer láká na remaster BioShocku

Trailer láká na remaster BioShocku

Jiří Bigas

Jiří Bigas

10. 8. 2016 09:38 5
Reklama

2K se pochlubili upoutávkou na kolekci BioShock. Podvodní město Rapture i létající metropole Columbia ožijí už v září na PC i konzolích PlayStation 4 a Xbox One.

Balení obsahuje všechny tři hry i všechna singleplayerová rozšíření. Součástí kolekce je dosud neuvedený videodeníček s komentářem Kena Levina a Shawna Robertsona. Trailer se zaměřuje na první díl z roku 2007 a sami můžete posoudit, jak moc devět let starý hit prokoukl. Pokud vůbec… I když není jasné, z jaké verze záběry pochází, vydavatel už dříve slíbil, že na všech platformách poběží remastery v rozlišení 1080p a 60 FPS. Upoutávka samotná však nabízí překvapivě jen kvalitu 720p, takže bůhví, co vlastně sledujeme.

Vzhledem k orientaci tohoto videa na první díl je dost dobře možné, že další trailery představí vylepšené verze pokračování. A když už je řeč o dalších dílech, sluší se připomenout, že BioShock 1 a 2 se dočkají remasteru na všech platformách, zatímco Infinite bude vylepšený jen na PS4 a Xboxu One. Kolekce i na PC trojku pochopitelně obsahuje, ale jde o hru v původní podobě. Není důvod ji remasterovat a na konzolích zřejmě bude vypadat stejně jako PC verze z roku 2013.

Stávající majitelé PC verzí mají také nárok na upgrade starších her zdarma, pokud už je vlastní. Na kolekci pracuje studio Blind Squirrel Games, které pomáhalo Irrational Games už s vývojem Infinite. Za připomenutí stojí také fakt, že remaster druhého dílu nebude obsahovat multiplayer, který byl původně součástí hry.

BioShock: The Collection v Evropě vychází 16. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama