Prosinec se ponese ve znamení  Steep
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prosinec se ponese ve znamení Steep

Prosinec se ponese ve znamení Steep

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

17. 8. 2016 12:36 3
Reklama

Dávka zimního adrenalinu na svazích Steep dorazí s počátkem zimy opravdové. Autoři z francouzského Ubisoftu chystají svůj open-world počin vypustit do světa 2. prosince. Společnost to oznámila dnes v rámci výstavy Gamescom.

Steep bylo vrcholem konference Ubisoftu během letošní E3, pak se ale po zajímavě vypadajícím titulu se zimní tématikou téměř slehla zem. Až nyní, během Gamescomu, spatřily světlo světa nové informace. Kromě data vydání a nového traileru uvolnil Ubisoft i výčet obsahu Gold Edition hry. Ta obsáhne jak season pass, tak exkluzivní zimní vybavení pro virtuální sportovce.

Společně s tím Ubisoft upozorňuje i na předobjednávkový bonus pro každého hráče, který ještě před vydáním projeví finanční zájem o obyčejnou nebo Gold verzi hry. Moonlight Pack se zaměří na noční radovánky a přinese několik výzev a outfitů přizpůsobených právě absenci slunečního svitu. Kromě světélkujících bund by měli hráči dostat i lahůdky jako světlice pro wingsuit.

Připomínáme, že Steep je primárně multiplayerový open-world titul od tvůrců série Assassin’s Creed, zasazený do prostředí evropských Alp. Hráči zakusí ježdění na lyžích, snowboardu, létání s wingsuitem nebo paragliding. Oznámen byl i bezplatný update, který brzy po vydání přidá do hry novou lokaci, horu na Aljašce. Už teď je možné se na oficiálních stránkách zaregistrovat do bety.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama