EVE Online nabízí bezplatný víkend
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EVE Online nabízí bezplatný víkend

EVE Online nabízí bezplatný víkend

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

19. 8. 2016 08:17 13
Reklama

Pokud jste hltali každé slovo příběhů z nepředstavitelně masivních bitev virtuálního vesmíru EVE Online a toužili být jedním z kapitánů bojujících lodí, tento víkend budete mít příležitost, jenž se jen tak nezopakuje. Všichni nováčci dostanou možnost 48 hodin hru vyzkoušet úplně zdarma, případně zakoupit za velice příznivé ceny.

Islandské sci-fi MMO je s námi už působivých 13 let a za tu dobu se kolem hry vybudovalo velice věrné jádro desetitisíců příznivců. Proniknout do nebývale složité a náročné struktury politiky, ekonomiky a diplomacie titulu je pro nováčky obzvláště složité, o nadcházejícím víkendu se o to ale může pokusit každý uživatel Steamu. Už nyní autoři dávají možnost zdarma vyletět do fiktivního vesmíru a užít si masivní svět na vlastní kůži.

Pokud se vám EVE Online zalíbí, tvůrci nabízejí základní Core Starter Pack se 75% slevou, vyjde vás na pět dolarů (v přepočtu zhruba 120 korun). Bohatší Premium Edition je zlevněná o polovinu, stojí 25 dolarů, čili necelou šestistovku. Dva dny hraní jsou pro tak rozsáhlé dílo velice krátká doba, je tudíž pravděpodobné, že cifry předplatitelů zažijí pohledný boom. Zda cenově příznivý víkend nakopne množství opravdu věrných hráčů uvidíme v příštích měsících.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama