Bastion z Overwatche má vlastní krátký film
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bastion z Overwatche má vlastní krátký film

Bastion z Overwatche má vlastní krátký film

David Rozsíval

David Rozsíval

19. 8. 2016 08:07
Reklama

Všemi (ne)oblíbený bojový robot Bastion ze hry Overwatch se dočkal svého vlastního krátkého animovaného snímku, nesoucího název The Last Bastion. A jak jsme si už u Blizzardu zvykli, jde opět o prvotřídní pokoukání, a to i pro diváky, kteří by si jinak o populární kooperativní střílečku neopřeli ani kolo. Ve snímku, kde se snoubí precizní technické zpracování s vhodně zvoleným hudebním doprovodem, sledujeme původ přátelství mezi zabijáckým robotem Bastionem a ptáčkem Ganymédem.

Ve videu se tradičně dočkáme i odkazů na samotnou hru, přičemž prim hraje samozřejmě Bastionova ikonická schopnost Reconfigure, kdy se robot změní ve statický, ale ničivý rotační kulomet. Mihne se i připravovaná nová mapa s německým hradem Eichenwalde a svoje cameo si odbudou další hrdinové, na které můžeme v Overwatchi narazit. Samo video je pak věnováno Yvainu Gnabrovi, animátorovi Blizzardu, jenž zemřel v červnu při nehodě, a na animácích z Overwatche se podílel.

Blizzard od květnového vydání nadále pokračuje ve velmi aktivní podpoře svého nového titulu nejenom formou aktualizací, ale i na poli marketingu. Člověk se pak jen táže, proč se konečně nepustí do tvorby plnohodnotného celovečerního animáku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama