Eidos pochybuje o Deus Ex na NX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Eidos pochybuje o Deus Ex na NX

Eidos pochybuje o Deus Ex na NX

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 8. 2016 13:13 5
Reklama

Soudě dle spekulací se Deus Ex Mankind Divided stal jedním z nejžhavějších kandidátů na jeden z prvních titulů pro očekávané Nintendo NX, zástupci Eidosu ale tyto informace v podstatě vyvrátili.

Do vydání jedné z nejočekávanějších her tohoto roku zbývají už pouze hodiny, není proto od věci připomenout si rozhovor portálu Finder s producentem hry Oliviere Proulxem. V rámci debaty došlo na otázku, zda se Mankind Divided dočká vydání na nové konzoli od Nintenda, i z toho důvodu, že se se Human Revolution objevilo na Wii U. Odpověď je jasná: „Nikdy jsme nad NX nepřemýšleli. V tuto chvíli tedy ani nemám co oznámit. Zaměřili jsme se na PC, Xbox One a PS4, to je to hlavní,“ řekl Proulx.

Redaktorum Finder.com to ale nedalo a ptali se dál: „Kdybyste byl sázkař, jaké šance by vydání [na NX] mělo?“ Proulx se zamyslel a se smíchem dodal, že by si na něco takového nevsadil. Další důvody už neuvedl, v jeho reakcích je však oproti jiným vývojářům cítit rezolutní ne. Zatímco například Square Enix už v podstatě slibuje Dragon Quest a jiní vývojáři přinejmenším odpovídají vyhýbavě – nikoliv však negativně – Eidos má zřejmě priority nastavené jasně.

Jak říká Pavel, kdo by také chtěl hrát Deus Ex na handheldu, že ano? Na druhou stranu, NX bude na trhu pravděpodobně až v březnu a to je, pokud se nemýlíme, ještě dostatečně dlouhá doba na to plány upravit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama