Další slavná tvář krouží kolem Death Stranding
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Další slavná tvář krouží kolem Death Stranding

Další slavná tvář krouží kolem Death Stranding

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 8. 2016 08:56 8
Reklama

Death Stranding má zatím jen jeden velmi povedený trailer a slavné jméno Hidea Kodžimy, které projektu zajišťuje náležitou pozornost. Kromě několika Kodžimových typicky záhadných výroků na adresu hry ale zatím o titulu nevíme vůbec nic. Snad kromě toho, že se v něm objeví Norman Reedus. Nové informace ze zákulisí ale hovoří i o přítomnosti dalšího slavného herce. Zatím se ale moc netěšte.

Všechno začalo, když kodžima na svůj Twitter sdílel další záplavu fotografií z vývoje hry. Tedy, spíše jde o fotografie vybavení, které jeho firma používá pro zachycování herců. Podle jednoho z tweetů v jednom dni pořídili 30 tisíc fotek a na jedné z nich je…Mads Mikkelsen. Tedy, možná.

Ve skutečnosti je na ní totiž jen velmi rozostřená postava muže v oranžové mikině. Fanouškům ale stačí málo a často je přání otcem myšlenky. Velmi rychle se tedy pod tímto příspěvkem objevila fotografie jakéhosi mladíka a herce Madse Mikkelsena, který má na sobě TU SAMOU ORANŽOVOU MIKINU! Takže je to vlastně jasné a kromě Normana Reeduse se v Death Stranding objeví i Mikkelsen. Hotovo, tečka.

No, abychom byli trochu spravedliví, několik dalších informací by tomu mohlo nasvědčovat. Onen mladík z fotografie totiž uvedl, že se s Mikkelsenem náhodou setkal v anglickém Sheffieldu, kde herec údajně pracoval na roli ve videohře. A navíc doslova řekl, že ta videohra je japonská. Aby toho nebylo málo, Kodžima se v minulosti na sociálních sítích vyznal ze svého obdivu k dánskému herci, řka že jen málokdo je tak cool a sexy.

Podobné dohady jsou samozřejmě vodou na Kodžimův mlýn, protože jakkoli ze hry samotné neukázal prakticky nic, tato šokující odhalení a domněnky jsou přesně tím, co udržuje fanoušky napnuté. My bychom si spíš přáli informace o tom, jaký engine si pro hru vybral a alespoň trochu konkrétní náznak toho, o co v ní půjde. Na to je ale zřejmě ještě času dost, nyní jsou na řadě analýzy rozmazaných fotografií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama