První datadisk pro Dark Souls 3 vyjde v říjnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První datadisk pro Dark Souls 3 vyjde v říjnu

První datadisk pro Dark Souls 3 vyjde v říjnu

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 8. 2016 15:00 4
Reklama

Dark Souls 3 si v naší recenzi odnesly velmi pozitivní hodnocení a osobně jsem u nich strávil okolo dvou set hodin, po pátém dohrání je ale už sebelepší hra mírně stereotypní. Proto se všichni fanoušci temnoty už nemohli dočkat podzimu, kdy má na naše obrazovky dorazit první rozšíření. A právě o něm jsme se dozvěděli alespoň první střípky detailů.

První datadisk ponese název Ashes of Ariandel a kromě obligátních nových lokací, zbraní, kouzel, nepřátel a bossů poskytne i novou oblast striktně pro PvP.  Ta ponese název Immortal Competition a bude se nacházet v zasněžené krajině, patrně tedy někde v okolí Irithyllu. Implementace arény pro souboje mezi hráči není v sérii Dark Souls ničím novým, už datadisk Artorias of the Abyss pro první díl přinesl PVP oblast Battle of Stoicism.

Pořád ale nevíme, jakého aspektu košatého příběhu se bude DLC týkat. Já osobně si nejvíce přeji bližší prozkoumání nemrtvých z Londoru a kdyby se datadisk odehrával právě v této prokleté zemi, udělali by mi autoři velikou radost. Zatím se však musíme spokojit pouze s několika drobečky z japonského časopisu, který přinesl obrázky „meče planoucího bezbarvým plamenem“ a dvou nových kouzel, z nichž jedno způsobí mrazivou bouři a druhé zas vyšle vstříc nepřátelům bumerang světla. DLC vyjde v Evropě 26. října, do té doby tedy stále máte dost času trénovat. Že bych se do Lothricu vrátil i pošesté? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama