První obrázky z Duke Nukem 3D: World Tour
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První obrázky z Duke Nukem 3D: World Tour

První obrázky z Duke Nukem 3D: World Tour

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 8. 2016 07:20 4
Reklama

Na oficiálním webu hry Duke Nukem se objevilo záhadné odpočítávání, které má skončit za necelých osm dní. Výzdobou přitom stránka odkazuje k 20. výročí, které by se mělo vztahovat ke hře Duke Nukem 3D z roku 1996, jež právě letos slaví 20. narozeniny.

AKTUALIZACE

To byla rychlost. Na internetu se objevily materiály z údajného úniku. Nová verze akce Duke Nukem 3D nese podtitul World Tour a nabídne klasickou grafiku s lepším nasvícením a nějakým novým blíže neupřesněným obsahem. K dispozici už jsou i první screenshoty, pokud nejde o podvrh. Oficiálně má být hra představena 1. září. Podle Gearboxu má jít o takzvanou redux/remix verzi. Hra údajně nabídne nějakou formu kooperace i multiplayer. Tyto informace se nejprve objevily na Redditu a posléze se rozšířily na weby The Dark Side Of Gaming nebo TweakTown.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Řada lidí proto věří, že bychom se mohli dočkat nějaké nové edice nebo dokonce remasteru kultovní střílečky s atomovým vévodou. Zdá se také, že odpočet ukazuje na to, že pravdu se dozvíme na akci PAX West, která se koná v Seattlu od 2. do 5. září. K životu se probral rovněž profil hry na Twitteru, který hlásá, že “král je zpátky”.

Přirozeně se objevují i další názory. Že by Gearbox jako současný majitel značky mohl chystat i úplně nový díl, nějaký spin-off nebo třeba dokument vztahující se ke zmíněnému výročí. Varianta remasteru/remaku se ale jeví jako nejpravděpodobnější. Ostatně Randy Pitchford už loni v červenci jasně prohlásil, že Gearbox práva na značku rozhodně nepořizoval jen kvůli tomu, aby vydal Duke Nukem Forever.

Už tehdy ale také řekl, že firma spřádá plány i na nový díl s atomovým vévodou v hlavní roli. “Ve skutečnosti už máme za sebou vývoj nějakých konceptů. Problém je, že Gearbox je velice zaneprázdněný. Rychlejší by bylo, pokud se našel správný tým, který by měl zájem na tom s námi spolupracovat,” prohlásil na konferenci Develop 2015.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama