Mortal Kombat XL lze na PC zkusit zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mortal Kombat XL lze na PC zkusit zdarma

Mortal Kombat XL lze na PC zkusit zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 8. 2016 13:49 5
Reklama

Včerejší zpráva o možném příchodu brutální bojovky Mortal Kombat XL i na PC se dnes potvrdila. A protože jsou si vývojáři z NetherRealm zřejmě dobře vědomi svého předchozího selhání, co se týče kvality původní hry ve verzi pro osobní počítače, hodlají vám vydání této reedice alespoň trochu zpříjemnit.

Pokud se totiž bojíte špatného technického stavu a nechcete kupovat zajíce v pytli, můžete se zúčastnit otevřeného betatestu. Ten běží už nyní a dostupný bude až do pondělí. Autoři si od něj slibují otestování herních serverů a obecných kvalit hry, aby při ostrém spuštění vše šlapalo tak, jak je třeba.  Pokud máte zájem se zúčastnit, rozhodně zamiřte na Steam a pod záložkou Mortal Kombat X už kýženou betu naleznete.

Beta obsahuje i Kombat Pack 1 a 2, které do hry přinesly nové postavy. Jmenovitě jde o maskovaného zabijáka Jasona Vorheese z hororové série Pátek třináctého, vesmírného lovce z kmene Yautja, kterého všichni znáte pod označením Predátor, Vetřelce ze stejnojmenné filmové série, milovníka masakrů, motorových pil a Texasu s přezdívkou Leatherface a několik starých známých tváří i nováčků přímo ze série Mortal Kombat – Tanyu, Tremora či Triborga.

Plnou hru zatím nelze přímo zakoupit, což si můžeme vykládat jako znamení dobré vůle vývojářů, kteří si napřed chtějí být jisti, že tentokrát už vše poběží naprosto hladce. Snad jim podobný přístup vydrží a chystaná superhrdinská bojovka Injustice 2 vyjde na PC ve stejné technické kvalitě, jaká je obvyklá na konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama