Prison Architect dostal poslední patch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prison Architect dostal poslední patch

Prison Architect dostal poslední patch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 8. 2016 13:14 2
Reklama

První krůčky ve strategii Prison Architect jste mohli udělat již v roce 2012, a to konkrétně v září. Od té doby ale hra ušla obrovskou cestu a teprve od minulého roku je k dispozici také v plné verzi. Na titulu však tvůrci pracovali i nadále, a to má nyní za následek vydání dalšího patche, tentokráte již ale prý opravdu posledního.

Ten nese označení 2.0 a jak je v případě Introversion zvykem, tak s jeho vydáním tvůrci vypustili i nové video. V tom novinky aktualizace shrnují a představují. Video (jako ty předešlé) opět nese podobu klasického let’s playe a komentář v něm zaštiťuje dvojice autorů – producent Mark Morris a designér Chris Delay.

Pravděpodobně největší novinkou aktualizace je to, že hráči mají přístup k vývojářským nástrojům a k cheatům, které jsme měli možnost vidět mimo jiné i v oněch předešlých video vstupech. Hráči tak mohou například konstrukce dokončovat lusknutím prstu a stejně tak rychle mohou na scénu vyvolávat jakékoli objekty. Mezi vývojářské nástroje nadále patří například řada editorů, kam se řadí například editor zvuků, dialogů a možnost upravovat nastavení herního světa (což prý může vést i k pádům hry).

Navrch samozřejmě nechybí tradičně obrovské množství oprav chyb i úprav, jejich kompletní výčet je k dispozici například na komunitní Steam stránce hry. Pokud jste tak dosud z jakéhokoli důvodu otáleli a přesto o hře přemýšleli, tak jen těžko momentálně pohledat lepší příležitost. Hra je hotová, tak s chutí do ní. Přidáte se tak k více než dvěma milionům dalších hráčů, kteří již nyní mohou být zvědaví na další projekt týmu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama