Ubisoft brzy ukončí podporu hned dvou her
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ubisoft brzy ukončí podporu hned dvou her

Ubisoft brzy ukončí podporu hned dvou her

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 8. 2016 12:30 2
Reklama

Online akce Ghost Recon Online, později přejmenovaná na Ghost Recon Phantoms, momentálně zavírá krám a ke konci roku i odpojí servery od konektivity. Ubisoft to oznamuje v prohlášení a spolu s tím také francouzský vydavatel avizuje to samé i pro strategii The Mighty Quest for Epic Loot.

První myšlenky na Ghost Recon Phantoms se objevily již před sedmi lety, samotní hráči se mohli do online bitev vrhnout již před více než čtyřmi roky (pod původním názvem a v rámci betaverze hry) a od té doby šlo všechno relativně hladce. Jenže hra si příliš velké publikum nezískala, a tak se nachýlil čas a za pomocí onoho prohlášení tým okolo hry děkuje za podporu komunity a loučí se.

K omezení herního obchodu došlo již nyní (nelze nakupovat herní měna), samotná hra však půjde hrát až do 1. prosince. Tvůrci tak avizují uzavření jedné kapitoly, slibují ale pokračování značky jako takové, jež bude mít podobu AAA titulu Ghost Recon Wildlands. To vyjde 7. března, pracuje na něm však odlišný tým než autoři Phantoms (Ubisoft Singapore). Ten naštěstí navíc není rozpuštěný, ale již v březnu přesunul svoji pozornost jinam. Kam, to je zatím otázkou, pravděpodobně se však jedná o multiplatformní titul.

A konečně vedle Ghost Recon Phantoms se s hráči brzy rozloučí i The Mighty Quest for Epic Loot. Servery této hry i její podpora ustane ještě dříve – 5. října. Pokud tak tedy ještě máte v jakékoli ze zmiňovaných her nevyřízené účty, tak s chutí do toho, moc času vám totiž již nezbývá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama