Battlefield spustí veřejnou betu již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battlefield spustí veřejnou betu již brzy

Battlefield spustí veřejnou betu již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 8. 2016 17:30 7
Reklama

Mnohým hráčům možná ušel fakt, že EA lákají do takzvaného Insider programu své akce Battlefield 1. Všichni zúčastnění se registrací v této službě dostanou nejen do klasického mailingového seznamu, ale někteří také navíc obdrží navrch i možnost vyzkoušet si betaverzi Battlefield 1 s předstihem. A nyní se také konečně dozvídáme, kdy tomu tak vlastně bude.

Jak odhalil oficiální Twitter účet hry, tak samotná beta Battlefield 1 odstartuje 31. srpna a někteří vyvolení se do ní dostanou o jeden den dříve. Nadále pak platí, že samotná beta bude otevřená a dostanou se do ní všichni testování chtiví hráči, zatím však ale není jasné, kdy betatest skončí. Jisté ovšem je to, že plná verze hry vyjde již o necelé dva měsíce později, 21. října, a její domovskou platformou tentokrát bude Xbox One, kde tak lze očekávat jisté exkluzivity.

Odpovědi na výše zmíněný tweet pak nejsou sice nijak nadšené, těžko však fanoušci hry mohli čekat něco významnějšího než jen jediný den navíc. Vy si každopádně určitě nenechte ujít naše dojmy z E3 prezentace hry a zůstaňte naladěni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama