GOTY edice Zaklínače v novém traileru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GOTY edice Zaklínače v novém traileru

GOTY edice Zaklínače v novém traileru

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 8. 2016 09:40 1
Reklama

Zaklínač 3 dnes vychází v edici Game of the Year a pokud jste masivní a cenami ověnčené RPG z loňského roku dosud odsouvali, je zřejmě právě nyní ten pravý okamžik, abyste se do Geraltova posledního dobrodružství pustili. Jen si na to připravte pořádnou porci volného času. Opětovné vydání hry se všemi DLC a oběma velkými datadisky si také vysloužilo nový trailer.

Již včera vás Zdeněk ve dvojici novinek informoval o tom, že si hra po finanční stránce skvěle vede i více než rok po vydání a vývojáři na ni nezapomněli ani po stránce updatů a patchů. Jeden takový vyšel i dnes, zřejmě právě k příležitosti vydání kompletní edice. Je třeba říct, že v průběhu životního cyklu se autorům z polského CD Project Red podařilo vychytat celou řadu nepříjemných much a z vlastní zkušenosti mohu říct, že návrat do světa Zaklínače je nyní mnohem příjemnějším zážitkem, než tomu bylo při původním startu hry.

Mimo základního dobrodružství, ve kterém se Geralt vydává po stopě bájného Divokého honu, se v krabici nacházejí i rozšíření Srdce z kamene a O víně a krvi. Zejména druhé zmiňované je velmi povedeným přídavkem, který herní dobu navýší o mnoho hodin a navíc přidá kouzelné vévodství Touissant s pohádkovým nádechem a atmosférou jižní Francie. Ne nadarmo z řad fanoušků znějí hlasy, že tento na dnešní poměry až nebývale rozsáhlý datadisk v lecčems původní hru překonává.

Kompletní edice se v českých obchodech prodává za 999 korun v případě PC verze, za konzolovou pak připlatíte o 200 korun navíc. Mimo dva datadisky hra obsahuje i původních 16 DLC, které přidávají nové questy, oblečení a třeba i účesy pro Geralta.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama