Disková verze Hitmana vyjde v lednu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Disková verze Hitmana vyjde v lednu

Disková verze Hitmana vyjde v lednu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 8. 2016 12:51 4
Reklama

Pokud jste až dosud váhali s nákupem nového Hitmana, protože před epizodickým obsahem dáváte přednost kompletní verzi, máme pro vás dobrou zprávu. Podle magazínu VideoGamer.com vyjde Hitman v krabici 31. ledna.

Informace pochází přímo od dánských vývojářů ze studia IO Interactive. Krabicová verze bude dostupná ve speciální Day One Steelbook edici a bude obsahovat všechny epizody z první sezóny a dodatečný digitální obsah. Ten tvoří tři bonusové mise z letní epizody, původní soundtrack, balíček Requiem Blood Money a dokument o tvorbě hry.

Disková verze má stát ve Velké Británii 50 liber, tedy v přepočtu přibližně 1600 korun na PS4 a Xboxu One. Za PC verzi pak máme zaplatit 40 liber, čili asi 1270 korun. Disk bude podle šéfa studia, kterým je Hannes Seifert, obsahovat vše, co se autoři naučili a vylepšili během celého epizodického vydávání. Zásluhu na konečném výsledku budou mít i samotní hráči, kteří vývojářům podávali zpětnou vazbu.

Tato speciální edice má být současně dárkem pro fanoušky, kteří touží mít Hitmana v klasickém balení. Dodatečný bonusový obsah ke stažení bude 31. ledna k dispozici nejen majitelům této sběratelské edice, ale i všem držitelům digitální Full Experience verze. Requiem Blood Money Pack půjde koupit 31. ledna také samostatně.

Do konce první sezóny Hitmana ještě dvě epizody zbývají. Ty by nás měly zavést do USA a Japonska. Dosud jsme spolu s s agentem 47 navštívili Francii, Itálii, Maroko a Thajsko. Už nyní se ale mluví o tom, že na první sezónu navážou další dobrodružství holohlavého zabijáka s čárovým kódem na zátylku. Kontroverzní epizodická distribuce se tak nakonec autorům očividně osvědčila a vyplatila.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama