Do Forza Horizon 3 míří Warthog z Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do Forza Horizon 3 míří Warthog z Halo

Do Forza Horizon 3 míří Warthog z Halo

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 8. 2016 07:42 4
Reklama

Pokud máte doma konzoli od Microsoftu, existuje docela vysoká šance, že jste si oblíbili série Halo a Forza, které patří ke korunním klenotům značky Xbox. Proto vás možná potěší, že v chystané Forza Horizon 3 dojde k jejich propojení.

Nelekejte se, z oblíbených závodů se nestane střílečka a mezi zběsile jedoucími vozidly nebude zmateně poskakovat Master Chief. Pro viriuální řidiče půjde o propojení mnohem přirozenější – vozový park totiž rozšíří legendární Warthog. Pokud vás už svědí prst a těšíte se, jak budete své oponenty na trati kropit z kulometné věže, možná vás zklameme. Půjde totiž o civilní model 2554 AMG Transport Dynamics M12S Warthog CTS.

To ovšem při závodění ponese jisté výhody, protože civilní verze s dvojicí osmiválcových motorů a 720 bhp je mnohem rychleším vozidlem, než jeho vojenská varianta. Warthog se tak zařadí po bok 350 dalších vozidel, které budou ve Forza Horizon 3 dostupné. Nezajezdí si v něm ovšem každý. Abyste mohli vozidlo do hry stáhnout, je bezpodmínečně nutné si předtím zahrát buď Halo: Master Chief Collection nebo Halo 5. Microsoft vám pak zdarma odešle kód ke stažení. Pokud jste hry ze série Halo nehráli, nezoufejte. Dostanete šanci speciální vozidlo získat v některé z nových týdenních výzev.

K podobnému kroku se Microsoft rozhodl už v loňském roce při uvedení šestého dílu původní série Forza. Tehdy jste si do hry mohli importovat vozy inspirované čtvrtým Falloutem. Mimo oznámení nového vozidla se také dozvěděli, že ke včerejšímu dni dosáhla Forza Horizon 3 gold verze a jejímu vydání 27. září už snad nic nestojí v cestě. Na oficiálním webu také autoři zveřejnili doporučenou konfiguraci pro hraní PC verze hry. Naleznete ji v tabulce pod článkem.

Doporučené nároky

OS: Windows 10 Anniversary Edition 64-bit 14393.101
CPU: i7 3820 @ 3.6GHz
Grafika: NVIDIA GTX 970 či NVIDIA GTX 1060 AMD R9 290X či AMD RX 480
VRAM: 4GB
RAM: 12GB
Disk: 55 GB
Rozlišení: 1920 x 1080

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama