Konami: Neplánujeme dodělat Misi 51 v MGS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Konami: Neplánujeme dodělat Misi 51 v MGS

Konami: Neplánujeme dodělat Misi 51 v MGS

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2016 12:14 10
Reklama

Včerejší oznámení definitivní edice Metal Gear Solid V potěšilo nejednoho fanouška, ale i náš Pavel si posteskl, že mu v ní chybí toužebně očekávaná třetí kapitola. Pokud kdy měl - stejně jako vy - pomyšlení, že by Mise 51 mohla někdy vyjít, Konami je dnes zadupalo do země.

Kapitola s názvem Peace měla v Kodžimových plánech následovat za těmi v Afghánistánu a v Africe, přičemž byla ze hry ještě před vydáním odebrána. Přesto se Konami brání tomu, že by hráči přišli o nějaký zážitek. Na twitterovém účtu Metal Gearu nově stojí, že od počátku bylo zamýšlené, aby hra skončila padesátou misí, přičemž ukázka z mise 51 (ze sběratelské edice hry) měla sloužit jen a pouze jako bonusový dárek ukazující záběry zpoza raného vývoje. Rozhodně se prý nejedná o samotný, nezrealizovaný konec. Žádné další plány pro vývoj této mise společnost nemá. 

Samozřejmě některým hráčům toto vysvětlení nestačí. Není se čemu divit. Pokud jste Metal Gear Solid V: The Phantom Pain hráli a dohráli, asi vám neušlo, že hra tak trochu náhle končí. Konspiračním teoretikům to samozřejmě stačí, aby vývojáře podezírali ze lži, buď jak buď, po dnešku je definitivní, že pravdu beztak nikdy nezjistíme. „Konec je v misích, které ve hře jsou. Mnoho z jejich vláken se sérií táhne i v dalších hrách,“ říká Konami. Mise 51 je zkrátka minulostí a v Metal Gearu nikdy nebude. Smiřme se s tím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama