Maximální úroveň ve WoW: Legion pokořena
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Maximální úroveň ve WoW: Legion pokořena

Maximální úroveň ve WoW: Legion pokořena

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 8. 2016 08:34 4
Reklama

World of Warcraft se včera dočkal spuštění nové expanze s názvem Legion a jak to tak bývá, začal i závod o to, kdo jako první dosáhne navýšené maximální úrovně, která se momentálně nachází na čísle 110. Pokud si na titul nejrychleji vymaxované postavy brousíte zuby, musíte si počkat do příštího datadisku. Legion už totiž v tomto ohledu někdo pokořil.

 Podařilo se to hernímu streamerovi s přezdívkou Fragnance, který celou svou cestu za úspěchem zdokumentoval na Twitchi. Svého Demon Huntera s přezdívkou Sicklimeme dostal na level 110 za těžko uvěřitelných 5 hodin a 28 minut. Možná teď kroutíte hlavou a říkáte si, že si hraní nemohl vůbec užít, pravdou ale je, že celý powerlevelingový úspěch byl výsledkem týdnů tréningu v betatestu. Fragnance a jeho společník Gingi si dopředu přesně naplánovali trasy, questové linie a celkový postup, museli tedy už před ostrým spuštěním hry znát datadisk jako své boty.

Ne všem se ale v novém datadisku daří tak dobře a start některých hráčů neproběhl ani trochu hladce. Druid Druarr narazil na potíže s Legion artifact questem od Hamuula Runetotema z frakce Cenarion Circle. Starý Hamuul s hráčem odmítá mluvit. Důvodem je, že Druarr má u této frakce naprosto příšernou reputaci kvůli masovému vybíjení stráží v Moonglade, kterého se dopustil už před lety. Tenkrát ho prý ani nenapadlo, že by mu podobné konání mohlo v budoucnu uškodit. Inu, karma funguje zjevně i ve virtuálních světech. Blizzard naštěstí zasáhl a potíže s tímhle questem odstranil.

Datadisk Legion přináší celý nový kontinent a podle tvůrců se hodně zaměřuje na dungeony. Za Hrej se do něj pustil Lukáš Kunce a co nejdříve hru podrobí spravedlivému hodnocení.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama