Už víme, kdy vyjde demo fotbalu FIFA 17
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Už víme, kdy vyjde demo fotbalu FIFA 17

Už víme, kdy vyjde demo fotbalu FIFA 17

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 8. 2016 12:16 5
Reklama

Magazín Gamereactor přinesl informaci, že demoverze FIFA 17 vyjde 13. září. V rozhovoru na Gamescomu to webu prozradil přímo producent hry Garreth Reeder.

Jak už jsme psali začátkem minulého týdne, zřejmě se můžeme těšit na stejnou ukázku, která byla k osahání právě na Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Ta obsahovala kluby Real Madrid, Manchester City FC, Manchester United FC, Chelsea FC, Olympique Lyon, Paris Saint-Germain FC, Sounders FC, Tigres UANL, FC Bayern Mnichov, Gamba Ósaka, Inter Milán a Juventus FC. Pokud jde o stadiony, v demu mají být Stamford Bridge, Suita City Football Stadium a CenturyLink Field.

Na rozdíl od konkurence v podobě hry Pro Evolution Soccer 2017, jejíž demo už je přibližně týden venku, by měla být zkušební verze nového ročníku série FIFA dostupná nejen na nových a starých konzolích, ale také na PC. Spekulovalo se rovněž, že kromě klasického přáteláku by mohla obsahovat i ukázku z nového příběhového módu Journey.

Pokud jde o obsah Pro Eva, v demu najdete celkem devět týmů - dva reprezentační a zbytek se skládá z klasických ligových klubů. Kromě národních mužstev Francie a Německa si tak ve zkušební verzi kopnete s mančafty SC Corinthians Paulista, CR Flamengo, CA Boca Juniors, CA River Plate, FC Barcelona, Atlético Madrid a Arsenal FC. Zahrajete na stadionech Camp Nou a Neu Sonne Arena.

Samotná hra pak dorazí do evropských obchodů 15. září, zatímco konkurenční FIFA 17 “až” 29. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama