Blíží se konec zombie ságy v Call of Duty
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blíží se konec zombie ságy v Call of Duty

Blíží se konec zombie ságy v Call of Duty

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2016 09:02 3
Reklama

Activison dává novým trailerem najevo, že i v rámci Call of Duty si umí říci dost a něco uzavřít. Nečekejte však překvapivé oznámení konce série, ale uzavření drobné zombie kapitoly, kterou tým Treyarch načal již před osmi lety.

Krom toho, že DLC jménem Salvation bude obsahovat klasickou porci nových map (Outlaw, Citadel, Rupture, a Micro), tak se hráči mohou těšit také na posední část nemrtvé ságy, ve které se představili Richtofen, Dempsey, Takeo a Nikolai. Závěrečná kapitola nese jméno Revelations a uzavře vyprávění načaté v prvním díle, ve kterém se zombáci objevili – World at War.

Přiložené video k tomu představuje nové záběry přímo ze zombie módu hry a některé novinky soubojů – například zbraň v podobě zavařovačky s roztomilou chobotničkou jménem Arnie. Pokud tu vrhnete na nepřítele, tak se z roztomilého hlavonožce rázem stává obří nelítostná bestie, jež k sobě láká nemrtvé a ty následně kosí svými chapadly. Zkrátka netvor do nepohody.

Vidět lze ale každopádně i řadu nových nepřátel a zbraní, takže s chutí do toho a oprašte svoji kopii Call of Duty: Black Ops III, protože hlavní záporák jménem Dr. Monty vás bude již brzy očekávat. Salvation vychází 6. září na PS4, zhruba o měsíc později pak i na PC a na Xbox One. Chystaný Infinite Warfare se pak k zombíkům samozřejmě navrátí, ale již v odlišné dějové lince i časové rovině.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama