Frank Pritchard se vrátí v DLC pro Deus Ex
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Frank Pritchard se vrátí v DLC pro Deus Ex

Frank Pritchard se vrátí v DLC pro Deus Ex

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 9. 2016 13:31 2
Reklama

První příběhové DLC pro Deus Ex: Mankind Divided představí starou známou postavu z Human Revolution – bezpečnostního experta Franka Pritcharda. Ten se v Mankind Divided zatím neobjevil a premiéru tak bude slavit s přídavkem System Rift.

Celým jménem Francis Wendell Pritchard se s Adamem Jensenem v předešlém Human Revolution zprvu příliš nemusel, příběh však tyto dvě postavy bezpečně svedl na společnou cestu a museli tehdy také najít společnou řeč. System Rift tedy bude tento vztah nadále budovat a vrhne dvojici hrdinů do chřtánu stavební společnosti Santeau Group.

Frank Pritchard se vrátí v DLC pro Deus Ex
i Zdroj: Hrej.cz

Pritchard se v tomto přídavku rozhodne proniknout do pravděpodobně nejzabezpečenějšího datového centra na světě – takzvané Palisade Blade. Pomáhat mu přitom samozřejmě bude právě Adam Jensen, který dostane možnost dozvědět se při této cestě také něco nového o iluminátech, tajně ovládajících události v celém světě. A pamětníci samozřejmě ví, že tato skupina lidí ovládá svět již od samotného počátku série.

Na bližší detaily DLC si ještě budeme počkat, z tiskové zprávy se však dozvídáme, že System Rift vyjde již 23. září na všechny tři platformy naráz a stát bude 12 dolarů, v přepočtu tedy zhruba 290 korun. Majitelé season passu jej pochopitelně obdrží zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama