Filmové Uncharted do kin jen tak nepřijde
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Filmové Uncharted do kin jen tak nepřijde

Filmové Uncharted do kin jen tak nepřijde

Pavel Makal

Pavel Makal

3. 9. 2016 15:54 1
Reklama

Čtvrtý díl série akčních adventur Uncharted vzal letos obchody i srdce majitelů PlayStation 4 útokem a jeho úspěch samozřejmě znovu rozdmýchal zájem o filmovou adaptaci dobrodružství Nathana Drakea. Pokud jste doufali, že se sympatický lovec pokladů objeví na stříbrném plátně co nejdříve, máme pro vás bohužel špatné zprávy.

Server Comingsoon.com, který se specializuje na filmové premiéry, totiž přinesl zprávu, že společnost Sony Pictures vyřadila Uncharted ze svého vydavatelského plánu pro rok 2017. Film se měl do produkce dostat už v loňsku a prognózy směřovaly datum vydání na letošní rok. Následně došlo k posunu na 2017 a nyní je, zdá se, celý projekt opět na neurčito u ledu. O filmovém Uncharted se přitom vážně uvažuje minimálně od roku 2010 a potenciální scénáristé i režiséři se v projektu střídají jako na běžícím páse.

Prvním režisérem se mohl stát David O. Russell, kterého může znát díky filmům Fighter, Špinavý Trik nebo třeba Joy. Mezi další jména, která se v minulosti kolem filmové verze Uncharted pohybovala, patří například producent Mark Boal nebo scénárista David Guggenheim, autor scénáře snímků Unesená nebo Safe House 2. V nedávné době také na veřejnost prosákla informace, že se na scénáři pro adaptaci Uncharted bude podílet scénárista Joe Carnahan, který má za sebou mimo jiné filmy Sejmi Eso nebo A-Team.

Carnaham se zřejmě na snímku i nadále podílí, protože v uplynulých dnech na sociálních sítích chválil scénář pro úvodní scénu Uncharted, která je podle něj i v textové podobě skutečně skvělá. Film je ovšem zřejmě stále v nedohlednu a po tolika průtazích už je skutečně diskutabilní, zda se na něj máme těšit, nebo spíše očekávat tradiční propadák ve stylu většiny herních adaptací pro stříbrné plátno. Naděje však umírá poslední.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama