Titanfall 2 se neobjeví ve službě EA Access
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Titanfall 2 se neobjeví ve službě EA Access

Titanfall 2 se neobjeví ve službě EA Access

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 9. 2016 09:06 3
Reklama

Vlastníte-li konzoli Xbox One a zároveň máte rádi hry z portfolia vydavatelství EA, existuje dost velká šance, že si také předplácíte službu EA Access. Ta za velmi příjemných 99 korun měsíčně poskytuje hráčům celou řadu sportovních, závodních i akčních titulů od EA zcela bez omezení, jako bonus pak nabízí předběžný přístup do většiny očekávaných her a pokud si některou z her budete chtít koupit, dostanete slevu. Letošní horké želízko v ohni multiplayerových stříleček Titanfall 2 se však k překvapení všech v tomto programu neobjeví.

Autoři z Respawn Entertainment potvrdili serveru Gamereactor, že se jejich hra vyhne EA Accessu i jeho PC variantě s názvem Origin Access. To znamená, že si předplatitelé těchto služeb hru nezahrají dříve než ostatní, nebude jim poskytnut bezplatný trial a nedostanou ani slevu na pořízení hry. Vývojáři jedním dechem dodávají, že v budoucnu se situace může změnit. Při vydání hry 28. října však Titanfall 2 ve Vaultu EA Access nehledejte.

Na internetu se samozřejmě již stačila rozhořet vášnivá debata o tom, proč se k podobnému kroku vývojářské studio rozhodlo. Jako nejpravděpodobnější vysvětlení působí fakt, že pokračování Titanfallu míří i na konkurenční platformu PlayStation a Respawn nechce směrem k majitelům konzole od Sony vysílat negativní signál, že jsou ochuzeni o nějakou výhodu. Společnost Sony se na rozdíl od Microsoftu v minulosti rozhodla službu EA Access na svou konzoli nevpustit. V rámci Xboxu program úspěšně běží již přes dva roky a od letošního ledna je se nachází i na PC. Podle dostupných informací je služba nad očekávání úspěšná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama