Nová epizoda Hitmana vyjde v září
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová epizoda Hitmana vyjde v září

Nová epizoda Hitmana vyjde v září

Jiří Bigas

Jiří Bigas

6. 9. 2016 15:49 7
Reklama

Agent 47 se už brzy vypraví do amerického Colorada. Pátá epizoda nazvaná Freedom Fighters vychází 27. září. Mimochodem, stejně se jmenovala i 3rd person akce od dánského studia IO Interactive z roku 2003.

Holohlavý zabiják s čárovým kódem na zátylku v této příběhové misi musí infiltrovat areál farmy, který se proměnil ve výcvikový tábor soukromé milice. Celkem budete muset vyřídit čtyři různé cíle a vývojáři slibují, že půjde o dosud nejobtížnější úkol.

Naším cílem budou Sean Rose, Maya Parvati, Ezra Berg a Penelope Graves - čtveřice velmi odlišných, ale stejně nebezpečných lidí. Těšit se můžeme na nové příležitosti k likvidaci protivníků i nové převleky a 70 výzev, které odemknou nové vybavení a zbraně pro agenta 47. Využít je pak půjde i ve starších misích.

Autoři rovněž tvrdí, že Episode 5: Colorado nabídne několik příběhových zvratů a odhalení, jak se děj první sezóny blíží k závěru. Pokud jde o vysokou obtížnosti, IO Interactive varují, že nejde jen o čtyři různé cíle, ale hlavně fakt, že se od samého počátku ocitnete na nepřátelském území. V každém případě má jít o klíčovou epizodu celého dobrodružství.

První sezóna vyvrcholí ještě letos japonskou epizodou. Už začátkem srpna autoři prozradili, že plánují pro Hitmana celkem tři sezóny. Disková verze vyjde 31. ledna a obsáhne celou první sezónu. Kontroverzní epizodická distribuce se tak nakonec autorům očividně osvědčila a vyplatila. V každé případě jejich plány na další sezóny jsou velmi smělé.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama