Roboti v Titanfall 2 hrají všemi barvami
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Roboti v Titanfall 2 hrají všemi barvami

Roboti v Titanfall 2 hrají všemi barvami

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 9. 2016 08:44 1
Reklama

Už jsme si dnes probrali, co plánuje Sony a Nintendo. Třetí velký hráč také nepřijde zkrátka, i když tentokrát jej zmíníme jen trochu oklikou. Pokračování multiplayerové akce Titanfall totiž už nevyjde exkluzivně pro platformu Xbox, podívá se i na konkurenční PlayStation. K dispozici je nyní nový trailer, který ukazuje, že hra rozhodně nebude šedivou nudou.

Spíš právě naopak. Vývojáři ze studia Respawn ve videu ukazují možnosti úprav vzhledu pilotů i samotných obřích robotů. Při výběru nejrůznějších nátěrů se rozhodně nedrželi zpátky a skoro bychom si tipnuli, že jestli se chcete po bojišti prohánět v růžovém titánovi s motýlkovým vzorem, nic vám nebude stát v cestě. Žerty stranou, množství jednotlivých barev i motivů je rozhodně působivé a navrch si můžete titána ještě zkrášlit třeba malůvkou hanbaté pin-up modelky.

Skiny budete získávat v průběhu hraní a nebudou jen tak na okrasu. Mnohé z nich by vám měly pomoci skutečně se v terénu maskovat a pomoci tak svému robotickému mazlíkovi přežít na bojišti o pár drahocenných vteřin déle. Producent hry Drew McCoy potvrdil na oficiálním blogu, že v další motivy budou do hry přidány skrz DLC. Různé exkluzivní skiny také obdržíte za předobjednávku nebo koupí některé z limitovaných edic.

Kromě toho jsme se také dozvěděli bližší informace o první z map, které by měly do hry pravidelně přibývat po vydání. Tato konkrétní bude zdarma pro všechny a půjde o vylepšenou verzi mapy Angel City, známé z prvního dílu. Dostupná by měla být v průběhu letošního prosince, a pokud si hru předobjednáte, získáte k této mapě přístup o tři dny dříve než ostatní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama