Druhý Homefront je o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhý Homefront je o víkendu zdarma

Druhý Homefront je o víkendu zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 9. 2016 11:23 3
Reklama

Akce Homefront: The Revolution si nevedla v recenzi na Hrej.cz příliš dobře. Obdržela hodnocení jen 2/5 a Pavel jí podrobil docela ostré kritice. Co když se ale “spletl”? A nebo jste jednoduše zrovna člověk, kterému by se taková FPS trefila do noty? Zjistit to můžete už tento víkend.

Homefront: The Revolution si můžete na Steamu bezplatně vyzkoušet až do neděle. K dispozici je klasický singl i mód Resistance včetně dvou úplně nových misí - Boom Patrol a Indy Forever. Pokud by vás titul nakonec zaujal a chtěli byste v hraní pokračovat i po víkendu, můžete využít slevu na plnou verzi. Ta základní se prodává do 12. září za 24 eur, tedy asi 650 korun. Ušetříte na ní 40 procent. Freedom Fighter Bundle stojí rovnou polovinu normální ceny a prodává se za 30 eur, čili v přepočtu přibližně 810 korun.

Ohlasy na Homefront od hráčů na Steamu jsou smíšené. Hru ohodnotilo kladně jen 45 procent z nich. V posledních dnech se ale v souvislosti s akcí hodnocení trochu zlepšilo, což by mohlo nasvědčovat i tomu, že některé kritizované problémy už vývojáři vyřešili. A nebo jsou prostě jen hráči teď shovívavější. Tak co, dáte britským vývojářům z týmu Dambuster Studios druhou šanci? Stále bychom neměli zapomínat na skutečnost, že jde o zkušené autory, kteří přešli do studia z firmy Free Radical Design, která má na kontě třeba skvělou sérii TimeSplitters.

Tato novinka nemá žádnou přímou souvislost s úspěšným ranním jaderným testem KLDR a kdo se odváží tvrdit opak, ten poputuje na převýchovu do pracovního tábora.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama