Stáhněte si zdarma strategii Tropico 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stáhněte si zdarma strategii Tropico 4

Stáhněte si zdarma strategii Tropico 4

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 9. 2016 08:16 8
Reklama

Není v tom žádný chyták ani háček. Na Humble Storu je v tuto chvíli k dispozici Tropico 4 úplně zadarmo. Pokud se o hru včas přihlásíte, obdržíte kód, s nímž můžete titul aktivovat na Steamu a přidat si jej do své knihovny.

V době psaní toto novinky zbývá do konce akce ještě jeden den a devět hodin. Potřebovat budete jen účet na Humble Storu a provázat jej s vaším Steamem. Hra od studia Haemimont Games je funkční na PC i Macu, nemá žádná omezení, smířit se jen musíte s myšlenkou, že tím zrovna nepřispějete na žádnou charitu a vývojáře podpoříte maximálně symbolicky. Mimochodem, na Steamu se v tuto chvíli Tropico 4 prodává za 15 eur, tedy v přepočtu asi 400 korun.

Humble Store momentálně nabízí i pár dalších zajímavých slev a akcí. Za polovinu se prodává nový Doom, Soma nebo Fallout 4. Alien Isolation je o 75 procent levnější, stejně jako Prison Architect. Pěkná je i sedmdesátiprocentní sleva na Space Engineers nebo sleva ve výši 66 procent na Mad Maxe, který vyšel loni touto dobou.

Pokud jde o samotné Tropico 4, hra vyšla na PC a Xbox 360 v roce 2011 a o další dva roky později také na Mac. Pátý díl dorazil na trh v roce 2014 (PC, Mac, Linux). PS4 verze vyšla loni, Xbox One letos v květnu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama