TESO poběží na PS4 Pro v rozlišení 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka TESO poběží na PS4 Pro v rozlišení 4K

TESO poběží na PS4 Pro v rozlišení 4K

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 9. 2016 05:21 8
Reklama

S oznámením výkonnější konzole PlayStation 4 Pro se roztrhl pytel s prohlášeními vývojářů her – ti se předhánějí ve slibech o tom, co ten či onen titul bude na rychlejším hardwaru umět. Výjimkou není ani Bethesda, která se stará o MMORPG The Elder Scrolls Online. A na to konto se nově dozvídáme, že i toto rozsáhlé RPG přinese s novou konzolí i vlastní sérii novinek.

Tou nejviditelnější (tedy za předpokladu, že budete vlastnit odpovídající TV) se bude týkat rozlišení – hra poběží nativně v rozlišení 4K. Neměli bychom ale opomínat fakt, že výhody nové konzole se mají dotknout i hráčů bez 4K televize, což Sony například stihla slíbit již v případě na Days Gone.

A to samé se bude týkat i The Elder Scrolls Online – verze pro 1080p obrazovky bude na PS4 Pro graficky dotaženější a ta pro 4K pak bude podporovat právě plné rozlišení. Autoři to navíc dokládají novým videem, jež si můžete pustit právě v avizovaném 4K a které navíc přislibuje dostupnost upravené verze hry hned v den vypuštění konzole, tedy 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama