WoW: Legion zažil rekordní launch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka WoW: Legion zažil rekordní launch

WoW: Legion zažil rekordní launch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 9. 2016 10:38 1
Reklama

I po letech zřejmě World of Warcraft stále táhne – vydání datadisku Legion znamenalo další rekordy pro Blizzard a ten se nově může pochlubit tím, že launch expanze Legion byl jedním z největších, jaké toto letité MMORPG zažilo.

V pořadí již šestý datadisk přišel takřka dvanáct let po vydání původní hry a byl přijat velmi dobře – Blizzard bez bližších cifer oznámil, že hráčská základna je největší za poslední léta, bližší cifry bohužel neuvedl. Nyní se ale konečně z tiskového prohlášení dozvídáme to, že Legion během prvního dne oslovil na 3,3 miliony hráčů, dorovnal tak rekord třetího datadisku Cataclysm a zařadil se dokonce mezi nejlepší launche PC her obecně. Kolik hráčů ale WoW momentálně hraje se však zřejmě jen tak nedozvíme, neboť Blizzard tyto cifry již odmítá sdělovat.

Což je škoda, mohlo by se jednat o zajímavou informaci. Tak jako tak je o WoW stále velký zájem a to dokládá i příprava dalšího významného patche. Ten ponese označení 7.1 a jmenovat se bude Return to Karazhan. Jeho hlavní náplní bude přepracování známého raidu z datadisku The Burning Crusade.

A jako takovou perličku na závěr se pak můžete podívat na srovnávací video z dílny magazínu IGN. Ten si posvítil na grafické porovnání prapůvodní verze hry a její nejnovější edice, tedy té z rozšíření Legion. Jak vidno, pokrok je to významný a vy se v souvislosti s tím s námi v diskuzi určitě podělte o vaše dosavadní názory na tento datadisk – jste spokojeni, nebo ve vás vládne spíše rozhořčení?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama