Blizzard upravuje síťový kód Overwatch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Blizzard upravuje síťový kód Overwatch

Blizzard upravuje síťový kód Overwatch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 9. 2016 08:43
Reklama

Blizzard videem představuje novinky PC verze Overwatch, jež se dočkala patche upravujícího síťový kód hry. Specifika této aktualizace ve videu představuje dvojice vývojářů – Tim Ford a Philip Orwig.

Záběry jsou spíše technického charakteru a vývojáři brzy nasadí odborně orientovaný jazyk, odradit se však nenechte – aktualizace vylepšuje síťový kód PC verze hry takovým způsobem, aby se všichni hráči dočkali dobrého zážitku. A to pokud možno i ti, kteří třeba nemají nejstabilnější anebo nejrychlejší internetové připojení.

V základu hra nabídne vyšší takzvanou tick rate, tedy míru komunikace se serverem, a to z 21 Hz na 63 Hz. Rychlejší odezva serveru znamená více responzivní hru, ovšem u těch hráčů, kde internetové připojení nebude novou technologii korektně zvládat, naopak nastoupí pokročilá technika odhadování pohybu. Ve finále by tak hra měla být samozřejmě co možná nejpřístupnější všem.

Zatím je však tato aktualizace dostupná pouze ve verzi pro PC a ještě k tomu ne v úplně všech regionech. V průběhu několika týdnů by se ale měly servery chovat stejně po celém s větě s tím, že momentálně ještě tvůrci zkoumají možnosti, jak tuto úpravu dostat i do konzolových edic hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama