Capcom: Resident Evil 7 bude ve 4K
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Capcom: Resident Evil 7 bude ve 4K

Capcom: Resident Evil 7 bude ve 4K

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 9. 2016 11:58 4
Reklama

K rozrůstajícímu seznamu her, které budou podporovat vyšší výkon konzole PlayStation 4 Pro a technologii HDR, se připojuje další titul. Capcom na Twitteru oznámil, že předností vylepšené konzole využije Resident Evil 7, který vyjde 24. ledna.

Na PS4 Pro se tak mohou budoucí majitelé těšit kromě jiného na obraz v rozlišení 4K a velmi pravděpodobně i více detailů. Zvlášť zajímavé bude, zda a případně jak moc to ovlivní podobu hry na headsetu PlayStation VR, s nímž je kompatibilní. Seznam teprve chystaných her, které využijí vyšší výkon nového hardwaru, se rychle rozrůstá. Bez zajímavosti ale není ani přehled starších titulů, které se dočkají nějakého PS4 Pro updatu či patche.

Najdete mezi nimi Paragon, Middle-earth: Shadow of Mordor, The Witness, Uncharted 4: A Thief's End, The Last of Us: Remastered, Infamous: First Light, The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited, Deus Ex: Mankind Divided nebo Call of Duty: Black Ops III. Podporu nové technologie zvažují i vývojáři z Codemasters pro nedávno vydané závody F1 2016. Extra výkonem PS4 Pro jsou podle svých slov nadšení a přemýšlí, jak by jej mohli využít ve své poslední hře.

U každé bude přitom benefit jiný a vylepšení se liší případ od případu. Jisté ale už je, že za tyto Pro updaty se nebude platit. V minulých dnech se objevila spekulace na základě rozhovoru z japonského webu, podle níž existovala možnost, že by si autoři mohli za tyto updaty pro starší hry nechat zaplatit. Sony ale tyto informace později rázně smetla ze stolu a vše popřela s tím, že podobné patche budou vždy zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama