Larian spouští early access Original Sin 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Larian spouští early access Original Sin 2

Larian spouští early access Original Sin 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 9. 2016 07:17 1
Reklama

Pokračování povedeného a na poměry dnešní doby snad až nečekaně náročného taktického RPG Divinity: Original Sin právě dorazilo na Steam do programu předběžného přístupu. Tam si mohou hráči za cenu 45 eur vyzkoušet významnou část hry a posoudit, nakolik bude druhý díl dosahovat kvalit svého předchůdce.

Ochutnávka hry nabízí na PC první akt kampaně a herní dobu okolo 8 – 12 hodin. Nadále je k vyzkoušení kooperace až pro čtyři hráče, čtveřice ras (lidé, elfové, trpaslíci a ještěři), rovněž čtveřice volitelných úvodních příběhů do hry (slouží k determinování minulosti hlavní postavy a daných schopností) a osm odlišných škol a směrů dodatečně definujících schopnosti postav i naučená kouzla. Chybět navrch nebude ani PvP aréna dostupná zatím pouze na vybraných mapách. Novinkou druhého dílu hry je pak přepracovaný systém soubojů, ve kterém je kladen větší důraz na elementy a samozřejmě ani o tyto nové mechanismy není ochutnávka ochuzena.

To je na první pohled relativně slušné množství obsahu a pokud ani to nestačí, tak vás může nadále nalákat i nový trailer. Ten ukazuje zmíněné prvky v akci a představuje také pohled na krásnou grafiku hry a do fantaskního světa, ve kterém se Original Sin 2 odehrává. Plná verze hry by následně měla vyjít snad ještě letos. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama