Nové video z Death Star a info o hrdinech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové video z Death Star a info o hrdinech

Nové video z Death Star a info o hrdinech

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 9. 2016 10:45 3
Reklama

Multiplayerová akce Star Wars Battlefront se pomalu chystá na příchod třetího placeného rozšíření s podtitulem Death Star. Dnes se máme dočkat nového traileru, ale už nyní nás DICE a EA lákají dvacetivteřinovou ukázkou, která slibuje pořádnou jízdu.

Teaser se objevil na Twitteru a brzy ho bude následovat plnohodnotná upoutávka. Slyšet je Chewbacca, který se zařadí po bok stávajících hrdinů, a video láká na nový mód nazvaný Battle Station, o němž jsme už v minulosti psali, viz níže. Ten nás konečně zavede do otevřeného vesmíru a celý se bude točit okolo Hvězdy smrti.

Přesné datum vydání nového DLC zatím neznáme, ale dorazit na trh by mělo ještě v září. Autoři na Twitteru už v týdnu slíbili, že nový trailer bude úžasný. Naznačili také, že součástí DLC bude nový obsah pro mód Heroes vs Villains a možná ještě nějaká novinka k hrdinům. Když už je o nich řeč, na oficiálním webu Battlefrontu se objevil podrobný popis dvou nováčků, kteří se přihlásí o slovo v Death Star. Jsou jimi Chewbacca a Bossk. Vyčerpávající profil je k dispozici v češtině, takže pokud chcete o obou postavách a především jejich speciálních schopnostech vědět první poslední, určitě zamiřte na zmíněnou stránku.

Vývojáři vám kromě jiného prozradí, co a jak je při návrhu postav inspirovalo, čím vynikají a čím se liší od svých předchůdců. Obě kultovní postavy budou, zdá se, velice nebezpečné. “Byly navrženy na základě ústřední myšlenky doplnění hry o prvek „chaosu a zkázy“ s předpokladem, že střety hrdinů budou v jinak poměrně uspořádaném prostředí rozšíření Death Star dosud nejdynamičtější ze všech,” přibližují DICE.

Jak už jsme psali před časem, DICE prozradili, že nový režim bude mít tři fáze a v každé budou hráči plnit unikátní cíle. V té první se povstalecké X-wingy a A-wingy pustí do křížku s imperiálními TIE fightery a TIE interceptory. Boj se bude odehrávat ve vesmíru a hlavním úkolem rebelů bude zničit dostatek TIE fighterů, aby mohli povolat podporu v podobě Y-wingů, které oslabí obranu Star Destroyeru. Jakmile bude zranitelný, vrhne se povstalecká chátra na jeho slabá místa ve snaze křižník zničit. Impérium se jim v tom pochopitelně pokusí zabránit.

Ve druhé fázi se rebelové pokusí pro změnu pěkně po svých získat důležitého droida z Hvězdy smrti. Z mezihvězdného prostoru se tak bitva přesune do útrob stanice. Vše pak vyvrcholí v závěrečné třetině, kdy se hráči vrhnou opět do vzduchoprázdna. Úkolem povstalců nebude nic menšího než zničit samotnou Hvězdu smrti jednou provždy. Kdokoli ze stoupenců světlé strany Síly se může stát Lukem Skywalkerem a zbavit galaxii nejničivější zbraně ve vesmíru. Na blízku však bude i Darth Vader ve své stíhačce TIE Advanced, aby tomu zabránil. Otec versus syn. Zlo versus dobro. To bude, panečku, drama.

Kromě toho se samozřejmě ve třetím placeném rozšíření objeví také nové karty, zbraně a mapy. Za dalších pár měsíců na něj naváže čtvrté DLC, které bude čerpat z nejnovějšího filmu Rogue One. Venku už jsou placené expanze Outer Rim a Bespin. V té souvislosti by vás mohlo zajímat, že DLC Bespin je v tuto chvíli dočasně k dispozici všem zdarma. Akce platí od 12. do 18. září. Větší část obsahu si tak v tomto termínu můžete osahat a pak se rozhodnout, zda si rozšíření koupíte, či nikoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama